Verzekerd van vakmanschap

Op jouw lijf geschreven

Persoonlijk maatwerk? Het klinkt vaak zo cliché. Alsof alles maakbaar is. Precies passend bij wie jij bent, hoe jij leeft en wat je ambities zijn. Bij RRI Verzekeringen gaan we de uitdaging toch graag aan. Want persoonlijk maatwerk in verzekeringen? Het kan écht!

Assurantiekantoor RRI Verzekeringen uit Arnhem verkoopt geen verzekeringen, maar adviseert in zorgeloos wonen, werken en leven. Dat doen we al meer dan 15 jaar en dat doen we net even anders dan anders. Hoe? Door jouw wensen, eisen en mogelijkheden de maat te nemen. Met oor voor jouw persoonlijke situatie en oog voor het kleinste detail. Verzekeren is nu eenmaal een ambacht dat om vakmanschap vraagt. Kom er nog maar eens om in deze tijden van standaard, snel en zo goedkoop mogelijk. Geloof jij ook niet in ‘one size fits all’, maar wil je graag een onafhankelijk advies dat op jouw lijf geschreven is? Kies dan voor maatwerk van RRI Verzekeringen. Kom je snel passen?

maatwerk voor

monetization-team

Ondernemers

Resultaatgericht ondernemen begint met risico’s nemen én risico’s uitsluiten. RRI Verzekeringen is je graag met raad en daad van dienst. We stellen een verzekeringspakket op maat samen, waarbij jij kiest voor die verzekeringen die bij jouw ondernemersstijl passen. Altijd actueel en flexibel bij te sturen als de markt daar om vraagt.

maatwerk voor

office-work-wireless

Zelfstandigen

Zorgeloos zelfstandig ondernemen? Het kan! Terwijl jij doet waar je goed in bent, zorgt RRI Verzekeringen voor een verzekeringspakket op maat. Met slimme bedrijfsverzekeringen zoals een AOV of aansprakelijkheids-verzekering, maar ook met al je particuliere verzekeringen. Zo heb je in één keer al je verzekeringen goed geregeld.

maatwerk voor

family-children

Particulieren

Onbezorgd leven willen we allemaal. RRI Verzekeringen helpt je een handje. Met een
verzekeringspakket op maat met daarin de verplichte verzekeringen, aangevuld met verzekeringen waar jij behoefte aan hebt. Van wonen, zorg en auto tot en met reizen, lijfrentes en meer. Alles overzichtelijk bij elkaar.

Een mannetje voor je verzekeringen?

Veel mensen vinden het maar vreemd; een mannetje voor je verzekeringen. Zo’n vakman, die nog ouderwets bij je thuis komt en die graag wil weten hoe het met je gaat.
Alles gaat tegenwoordig toch online? 

Snel schakelen

Bij assurantiekantoor RRI Verzekeringen kiezen we bewust voor persoonlijk contact. We willen nu eenmaal graag weten wat jou beweegt. Hoe woon, werk en leef je nu? En wat gebeurt er als jouw situatie thuis of op je werk verandert? Juist op die momenten wil je snel kunnen schakelen. Ook als het gaat om je verzekeringen.

Persoonlijk maatwerk

Persoonlijk contact, het klinkt misschien eng. Maar wees gerust, we lopen de deur niet bij je plat. Wel houden we graag de vinger aan de pols. Zodat je altijd verzekerd bent van een verzekeringsadvies dat echt past bij wie jij bent en hoe jij in het leven staat. Maatwerk dus.  Kom er maar eens om online.

  • KvK-nummer 09145289
  • AFM vergunningsnummer 12012376
  • Kifid aansluitingsnummer 300.008381
Contact

Delta 1F, Unit 8
6825 ML ARNHEM
Nederland

+31 26 848 63 52
info@rriverzekeringen.nl