RRI Verzekeringen
Onafhankelijk, persoonlijk, integer

Zo zijn we bij RRI Verzekeringen

Assurantiekantoren zijn er in alle soorten en maten. RRI Verzekeringen koos bewust voor kleinschalig, onafhankelijk, persoonlijk en integer. Dat is nu eenmaal hoe we de dingen graag doen. Op ouderwets ambachtelijke wijze, met meer dan vijfentwintig jaar gedegen vakmanschap en een krachtig netwerk van financieel professionals in onze gereedschapskist. 

Gunstige voorwaarden, scherpe premies

Bij RRI Verzekeringen staat passie bij alles wat we doen centraal. We houden van doorvragen, puzzelen en schaven om zo tot echt maatwerk voor onze klanten te komen. Dat kan, omdat we niet gebonden zijn aan een of meer verzekeringsmaatschappijen. We doen zaken met bijna iedere verzekeraar en kunnen daardoor altijd de beste verzekeringen adviseren. Met de meest gunstige voorwaarden en de scherpste premies.

Wij regelen alles

Het bieden van onafhankelijk maatwerk in verzekeringen vraagt veel kennis en ervaring. Maar ook tijd en energie in het maken van een optimale balans tussen risico’s nemen en risico’s afdekken. We doen het graag. En mocht er dan een keer schade zijn, of erger, dan staan we direct voor je klaar. Wij regelen alles. Van eenvoudig overstappen tot een snelle schadeafhandeling. Je hebt nergens omkijken naar. Wel zo prettig.

Altijd optimaal en op maat verzekerd

Terwijl jij leeft, woont en werkt, houdt RRI Verzekeringen jouw verzekeringsportefeuille continu nauwlettend in de gaten. Als er voorwaarden veranderen, premies wijzigingen of nieuwe verzekeringen op de markt komen die nog beter aansluiten bij jouw situatie, dan hoor je dat direct. Op die manier kun je privé en zakelijk direct bijsturen, zodat je zeker weet dat je altijd optimaal én op maat verzekerd bent. 

  • KvK-nummer 09145289
  • AFM vergunningsnummer 12012376
  • Kifid aansluitingsnummer 300.008381
Contact

Laan van de 5e Mei 11
6846 MB ARNHEM
Nederland

+31 26 848 63 52
info@rriverzekeringen.nl