Particulier

Met een persoonlijke touch

 

Particuliere schadeverzekeringen

Voor uw particuliere schadeverzekeringen bent u bij ons aan het goede adres. Bij particuliere schadeverzekeringen kunt u denken aan bijvoorbeeld de opstal-, inboedel-, auto-, aansprakelijkheids-, doorlopende reis- en ongevallenverzekeringen. Wanneer u een (vrijblijvend) verzekeringsvoorstel wenst, neem dan contact met ons op. Wij nemen uw verzekeringen onder de loep en zorgen voor een passend verzekeringsvoorstel. Uiteraard lichten wij dit altijd in een persoonlijk gesprek toe.

In geval van schade kunt u dit zowel telefonisch, per e-mail of via de site bij ons melden. Wij nemen de schade voor u in behandeling zodat u hier zo min mogelijk omkijken naar heeft. Doordat de afwikkeling voornamelijk digitaal gaat, is de schade in de meeste gevallen snel afgehandeld. Dit is voor alle partijen een prettige zaak.

Levensverzekeringen

Tevens kunt u bij ons kantoor terecht voor de levensverzekeringen. Denkt u bijvoorbeeld aan de overlijdensrisico- of lijfrenteverzekering. Onze adviseurs zullen, samen met u, uw persoonlijke situatie beoordelen. Aan de hand van deze beoordeling zal de meest geschikte verzekering voor u worden geadviseerd. Doordat wij samenwerken met meerdere verzekeraars, vinden wij dat product welke op uw lijf is geschreven.