Speciaal voor u!

 

Wij maken het verschil!

Onderscheidend zijn, dat is onze kracht. En dat willen wij graag tot uitdrukking brengen. Daarom hebben wij speciaal voor u de volgende acties geselecteerd:

10% korting op een nieuwe autoverzekering

Zo eenvoudig kan het zijn. De concurrentie op de markt voor autoverzekeringen is enorm. Dat geeft ons de mogelijkheid om de scherpste propositie voor u te selecteren!

 

 

HELP: De Ziektekostenverzekering verandert weer!

Nog een paar weken en dan is het zover: het ziektekostencircus gaat weer beginnen. Een tijd om goed te kijken en te vergelijken. Want ook voor 2016 staan er weer veel wijzigingen op stapel.

Wij helpen u graag in dit traject. Aanbieders vergelijken op basis van uw persoonlijke wensen. U ontvangt een helder advies en uiteraard zorgen wij voor de gehele afhandeling. En dat kost u helemaal niets! 

 

Bespaar op uw huidige verzekeringen!

Eigenlijk weten we het allemaal. Ook verzekeringspolissen hebben onderhoud nodig. En vaak leidt dat onderhoud tot forse besparingen. Niet alle verzekeringspremies stijgen immers. Zo zijn in de laatste jaren de tarieven van de overlijdensrisicoverzekeringen met tientallen procenten gedaald! En dat geldt in iets mindere mate ook voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Kortom, voldoende aanleiding om een keer kritisch naar de huidige verzekeringen te kijken. Wij brengen de alternatieven kosteloos voor u in kaart!