Verzekeraars

RRI verzekeringen werkt met alle grote, maar ook enkele kleine gespecialiseerde verzekeraars

 • ASR

  ASR

   

  Fortis ASR heeft een nieuwe naam gekozen, namelijk ASR Verzekeringen. ASR Verzekeringen blijft, net zoals Fortis ASR dit in het verleden deed, een breed assortiment verzekeringen en financiële producten aanbieden aan particulieren. Ook ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland, net zoals: Europeesche Verzekeringen, De Amersfoortse, Falcon Leven, Ardanta en Ditzo. Het hoofdkantoor van ASR Verzekeringen is gevestigd in Utrecht. Ook staan er verschillende kantoren in Rotterdam en Woudsend. Het brede assortiment aan producten wat ASR Verzekeringen aanbiedt is beschikbaar voor zowel zakelijke klanten, als particulieren en collectief. Door het uitgebreide assortiment wat ASR aanbiedt, hebben zij een sterke positie gecreëerd in het midden- en kleinbedrijf.

   

   

 • generali

  Generali

   

  Generali Verzekeringsgroep behoort bij de internationale Generali Group. De Generali Group is één van de belangrijkste deelnemers op de verzekeringsmarkt. Zij zijn op dit moment actief in 40 verschillende landen. In Europa behoort Generali op dit moment tot de top 3 verzekeraars. In West-Europa heeft de Generali Group de sterkste positie. Eén op de vier inwoners van Europa heeft een verzekering lopen bij de Genarali Group.

  Het hoofdkantoor van Generali Verzekeringsgroep Nederland is gevestigd in Diemen. Het bedrijf heeft ongeveer 500 medewerkers. Wereldwijd heeft de Generali Group 80.000 medewerkers. 

 • europeesche

  De Europeesche

   

  De Europeesche Verzekeringen is één van de onderdelen van ASR Nederland. Binnen ASR Nederland is De Europeesche de verzekeraar die zich specialiseert in reisverzekeringen en recreatieverzekeringen. Het uitgangspunt van De Europeesche is een zeer goede kwaliteit zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw vrijetijdsactiviteiten. De Europeesche blijft daarom haar producten vernieuwen aan de voortdurend wijzigende wens van de klant.

 • aegon-1

  Aegon

   

  AEGON N.V. is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat in 1983 is ontstaan na de fusie van AGO en Ennia. AEGON heeft activiteiten in meer dan 20 landen in Amerika, Europa en Azië. De onderneming biedt wereldwijd zo'n 47 miljoen klanten levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan. AEGON is in 2015 het populairste bedrijf op sociale media.

 • das

  DAS

   

  DAS is de grootste juridische dienstverlener van Nederland. De maatschappij heeft meer dan 1200 medewerkers waarvan circa 400 juridische specialisten in dienst. Per jaar behandeld DAS meer dan 80.000 zaken juridische zaken. DAS heeft verschillende kantoren in Nederland, te weten Amsterdam, Arnhem, Groningen, ’s-Hertogenbosch, Rijswijk en Roermond. 

  DAS speelt in op de behoefte van de klant. Zo zijn zij voortdurend bezig om zoveel mogelijk gespecialiseerde producten op de markt te brengen. Dit maakt DAS zelf ook specialist op nagenoeg elk rechtsgebied. Hierdoor kunnen de kosten voor de klanten laag blijven en blijft de kwaliteit van de dienstverlening hoog. 

  U kunt als klant bij DAS terecht voor verschillende rechtsbijstandverzekeringen die perfect bij u passen. Een rechtsbijstandsverzekering voor verkeerdeelnemers, of een rechtsbijstandverzekering voor 55-plus, alles is mogelijk.

 • deltalloyd

  Delta Lloyd

   

  De Delta Lloyd groep staat voor een uitgebreide financiële dienstverlener die nadenkt over de toekomst van haar klanten en hierdoor veel kennis uit opbouwt. Door deze kennis staat Delta Lloyd in de voordelige positie om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die goed bij de klant passen. De Delta Lloyd Groep is actief in Nederland, België en Duitsland en verleent diensten in de vorm van verzekeren, vermogensbeheer en bancair. De verzekeraar heeft circa 8% van de Nederlandse verzekeringsmarkt in handen en komt daarmee op de vijfde plek van grootste verzekeraar van Nederland.

  Delta Lloyd Verzekeringen is één van de vele onderdelen van de Delta Lloyd Groep. Delta Lloyd is op meerdere plekken gevestigd in Nederland, te weten: Amsterdam (zakelijke verzekeringen), Arnhem (particuliere verzekeringen) en Den Haag (zorgverzekeringen).