Wie zijn wij?

 

RRI Verzekeringen: Onafhankelijk en deskundig in risicobeheer

Omdat RRI Verzekeringen – in tegenstelling tot veel andere assurantiekantoren -  op geen enkele wijze verbonden is aan welke verzekeraar dan ook, zijn wij bij uitstek uw betrouwbare partner als het gaat om onafhankelijk advies en beheer van uw verzekeringsportefeuille. Dat geldt voor ondernemers en particulieren, maar ook bijvoorbeeld ook voor beoefenaren van vrije beroepen. En dat al ruim 10 jaar. Dagelijks waken wij over de zekerheid van onze cliënten. U dus. Dat doen we met veel passie en plezier, op basis van eerlijkheid en met grote kennis van de verzekeringsmarkt.

Resultaatgericht

In ons werk en handelen staat het behalen van resultaat centraal. Uw resultaat. En dat komt niet alleen tot uitdrukking in een lage verzekeringspremie en goede voorwaarden. Daar hoort ook een excellente schadebehandeling bij . Snel en gericht op uw belang. Wij  hechten sterk aan een persoonlijk contact met één vaste relatiebeheerder. Ook dat draagt in belangrijke mate bij aan het uiteindelijke resultaat!

Realistisch

Het verzekeren van risico’s zien wij als een middel en zeker niet als doel. Zoveel mogelijk verzekeren draagt in onze visie niet bij aan een evenwichtig risicobeheer. Samen met u maken wij risico’s inzichtelijk en dragen alternatieven aan. Realistisch, noemen wij dat.

Integer

Het lijkt logisch en vanzelfsprekend, maar niet zelden ontbreekt het. In onze organisatie is het één van de drie pijlers. En het komt terug in de manier waarop wij u adviseren maar bijvoorbeeld ook hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. En tot slot in ons beloningsbeleid. Op deze manier proberen wij uw vertrouwen te winnen én te behouden.